ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ КОНТАКТ  

 

 

 

 

 
  Колку треба да се плати за софтверот за Фактури?      
  1. Штиклирајте ги квадратчињата пред саканите производи. Во полето ИЗНОС на налогот се врши пресметка на вкупниот износ од саканите производи. Во износот е вклучен и ДДВ од 5%.
  2. Пополнете налог како на сликата подолу и уплатете ја потребната сума во банка или пошта.
  3. Вашата копија од налогот пратете ни ја на факс и ние по пошта веднаш ќе Ви испратиме пакет со купените производи. (Уплатата ќе ја добиеме на банкарски извод, но за да не се губи време направете го и овој чекор)
oX Fakturiranje - oсновен програм за изработка на фактури
Евиденција на уплати - плагин
Печатење на фискални сметки - плагин
Каса во малопродажба со поддршка за бар-код читач - плагин
Евиденција на фактурите во Excel документ - плагин

=000000
 
       
 

 

http://www.objectx.com.mk | Никшиќка 16,7500 Прилеп, Македонија | office@objectx.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010