ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  

 

 
 

14.07.2010 - Последно ажурирање

06.28.2008 - Последно ажурирање - верзија

*видео упатство за инсталација (swf)

23.11.2007 - Последно ажурирање - верзија

27.09.2012 - Последно ажурирање - верзија

Корисни линкови:

Download Windows Installer 3.1

Download .NET 2.0 SP1 (x86)

http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010