ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  

 

Сите наши производи се развивани за македонски пазар. Применета е најнова технoлогија на програмирање (Microsoft.Net) со цел да бидат интуитивни и лесни за користење, а на корисникот да му дадат максимум ефикасност. Можностите на сите наши производи можат да се надоградуваат со повеќе приклучоци (plugin`s) кои ние ги имаме изработено.

     

Софтвер за финансиско и материјално работење.
Во зависност од Вашите потреби, купувате модули што Ви се потребни.

| повеќе | слики |

Софтвер за изработка и презентирање на информативни и промотивни пораки.
Клиент/Сервер решение.

| повеќе | слики |

     

Portal Bulder e софтвер со кој се прават web портали за Workflow и Business Proces Management.

| повеќе | слики |

Брза и лесна изработка на фактури. Печатење на неколку форми на фактури, фискална сметка.

| повеќе | слики | симнување |

     

Пресметува работни саати според податоците за влез и излез кои ги запишува Читач на картички за присуство на работа на компјутерот на кој е поврзан.


| повеќе | слики |

Евиденција, прегледи и извештаи на резервации, пријави и ноќевања, мини бар и други услуги. Идеално за хотел/мотел.|
повеќе | слики | симнување |

     

Изработка на на секакви web страни: HTML Web сајтови и динамични Web сајтови со Joomla Open Source Content Management System.


| повеќе |

Евиденција на сите појдовни и дојдовни повици од Вашата телефонска централа. Напредно филтрирање на податоците. Се проширува со плагин за наплата

| повеќе | слики | симнување |

oXPriemen е апликација за евиденција на кандидати за студенти.
Брзо и лесно внесување на податоците.
SQL база на податоци.
Во базата на податоци се веќе внесени средните училишта, општините, факултетите.
Податоците се внесуваат поделени по учебни години и уписни рокови.


| повеќе | слики | симнување |
oXRegistar е апликација за евиденција на индустриски зони, која ја води Секторот за развој во општината. Овозможува лесно и едноставно внесување на податоци за индустриски зони Лесно пребарување според разни критериуми.

| повеќе | слики | симнување |
 
oXSiteLock
* Апликација која овозможува сурфање само на една веб страна.
* Може да се користи со тастатура и глувче, но и со Touch Screen.
* Корисно за „InfoKiosk“

| повеќе | слики | симнување |

 

http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010