ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  
   oXEnterprise Solution
   InfoSystem
   Portal Builder
   Софтвер за фактурирање
   Евиденција на раб. време
   Рецепција
   Телефонска Централа
   oXPriemen
   oXRegistar
   oXSiteLock
   Web design

oXEnterprise кутијаoX Fakturiranje CD

Како да го купам?

симнување на oXInfo System

симнување на упатство (.pdf)

Што е oXInfo System?

oXInfo System е софтвер за изработка и презентирање на информативни и промотивни пораки. Видео болбоард. Клиент/Сервер решение.

Централизирано синхронизирање на сите прикажувачи преку интернет.
Презентацијата може да содржи:

 • слика
 • текст (roll, crawl)
 • видео/аудио
 • часовник
 • датум
 • веб страна...

На најдобар начин информирајте ги Вашите муштерии, студенти, вработени, случајни минувачи за Вашата понуда.

Кој може да го користи oXInfo System?

Може да го користат:

 • рекламни агенции
 • трговски центри
 • продавници за облека
 • продавници за обувки
 • туристички агенции
 • аеродроми
 • образовни институции
 • кафетерии
 • ресторани...

Што е потребно за да работи?

 • компјутер со процесор P4
 • RAM меморија 1GB
 • Оперативен систем: Windows XP, или понов
 • SQL server (бесплатна верзија се содржи на CD-то)
 • dotNET Framework 2.0sp1 (се содржи на CD-то)

 

 

 

 

 

 

http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010