ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  

 

Нашата фирма е специјализирана за изработка на апликативен софтвер за потребите на македонското стопанство. Малите и средни претпријатија се нашата целна група.

За да се биде конкурентен мора да се биде брз, прецизен, флексибилен.

Со нашите софтверски решенија Вашата фирма е понапред од конкуренцијата.

Покрај производите што ги имаме, стоиме на располагање за изработка на софтвер по Ваше барање.

Нашата фирма е составена од млади луѓе. Добро обучени и секогаш расположени да излезат во пресрет и да помогнат во решавањето на Вашите барања.

сертификат сертификат dot net visual studio dot net

http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010