ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  
   оXEnterprise Solution
   InfoSystem
   Portal Builder
   Софтвер за фактурирање
   Евиденција на раб. време
   Рецепција
   Телефонска Централа
   oXPriemen
   oXRegistar
   oXSiteLock
   Web design

oXEnterprise кутијаoX Fakturiranje CD

Како да го купам?

симнување на oXEnterprise Solution

симнување на упатство (.pdf)

верзија

софтвер за книговодство

Што е oXEnterprise Solution?

oXEnterprise Solution е комплетно софтверско решение за Вашето книговодство и се користи за:

 • финансиско и материјално работење
 • магацин
 • малопродажба
 • дистрибуција
 • книговодство
 • основни средства
 • пресметка на бруто плата
 • основни средства
 • каматни листи
 • производство
 • ресторантско работење
 • кафетерија
 • евиденција на плаќања со електронски банкарски изводи

Кој може да го користи oXEnterprise Solution?

Може да го користат:

 • магацини
 • продавници
 • аптеки
 • производствени погони
 • фирми со повеќе филијали на различни локации*
 • книговодствени бироа со многу коминтенти
 • дистрибутери опремени со ПДА уреди
 • кафетерии
 • ресторани...

* За работа преку интернет потребно е SQL сервер-от да може „да се гледа“ од интернет, односно рутерот да биде соодветно конфигуриран.

Што е потребно за да работи?

 • компјутер со процесор P4
 • RAM меморија 1GB
 • Оперативен систем: Windows XP, или понов
 • SQL server (бесплатна верзија се содржи на CD-то)
 • dotNET Framework 2.0sp1 (се содржи на CD-то)

 

 

 

http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010