ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ РЕФЕРЕНЦИ КОНТАКТ  
   oXEnterprise Solution
   InfoSystem
   Portal Builder
   Софтвер за фактурирање
   Евиденција на раб. време
   Рецепција
   Телефонска Централа
   oXPriemen
   oXRegistar
   oXSiteLock
   Web design

oXSiteLock e aпликација која овозможува сурфање само на една веб страна.
Може да се користи со тастатура и глувче, но и со Touch Screen.

Корисникот е ограничен:
- не може да смени ништо на компјутерот,
- не можи да го исклучи или рестартира компјутерот (Ctrl+Alt+Delete не функционира),
- не можи да сурфа на други веб страни.

Корисно за „InfoKiosk“ сместен во
- аеродроми,
- автобуски станици,
- железнички станици,
- музеи,
- библиотеки,
- универзитети,
- банки,
- ...

Администраторот има потполна контрола на апликацијата.

симнување на Софтвер

Назад на Производи
http://www.vertex.com.mk | Никшиќка 16, 7500 Прилеп, Македонија | office@vertex.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010